Benvinguts al Miting Internacional D’Atletisme Ciutat de Barcelona 2010
Español | English

Benvinguts a Barcelona

    Després de la recuperació al 2008 del Míting d´Atletisme Ciutat de Barcelona, que no s'havia disputat des de l'any 2000, l'edició d'aquest any, la setzena, té una major transcendència al convertir-se en la última i decisiva prova test de cara al Campionat d'Europa d'Atletisme Barcelona 2010.

    Aquest míting confirma la recuperació d'aquesta reunió d'atletisme i la voluntat expressada al seu dia per les institucions públiques barcelonines de tornar a comptar amb un esdeveniment que porta el nom de Barcelona i es disputa a una de les infraestructures esportives de referència de la ciutat.

    Barcelona reafirma la seva bona relació amb l'atletisme a un moment clau, a escasses setmanes de la disputa del Campionat d'Europa d'Atletisme Barcelona 2010. La reunió oferirà sense cap mena de dubte un altre gran espectacle esportiu que servirà per il·lusionar encara més als afeccionats catalans, sempre exigents i amb molt bona preparació.

venda d'entrades - Servicaixa


    En aquest ocasió, el míting està inclòs al grup de reunions internacionals de l'Associació Europea d'Atletisme denominat Premium Meeting, el de més categoria dins de l'atletisme europeu. Són 11 en total.

    L'espectacle està garantit !!