Benvinguts al Miting Internacional D’Atletisme Ciutat de Barcelona 2010
Español | English
Allotjament

Hotel Catalonia Plaza PARTICIPANTS
     L'hotel seleccionat per allotjar als participants del Míting Internacional d'Atletisme Ciutat de Barcelona 2010 és l'Hotel Catalonia Plaza. L'hotel de 4* ofereix unes garanties absolutes de comoditat i servei. Està ubicat a la Plaça d'Espanya, a tan sols 5 minuts de l'Estadi Olímpic de Montjuïc. Al costat de l'hotel es troben diverses línies de metro amb les que s'arriba ràpidament al centre de la ciutat. L'aeroport està a 20 km amb una duració del trajecte estimada en uns 20 minuts.

     L'Hotel Catalonia Plaza, un hotel còmode i espaiós, oferirà a tots els atletes que estiguin allotjats servei d'esmorzar, dinar -en estil buffet- i sopar, on estaran incloses totes les necessitats alimentàries d'un atleta del més alt nivell.

     El centre d'acreditacions, la sala de fisioteràpia i el centre d'administració estaran ubicats al lobby del mateix hotel. A la zona de recepció també s'ubicarà un mostrador de benvinguda on els participants podran obtenir tot tipus d'informació sobre els horaris de competició, transport, acreditació,àpats, servei de fisioteràpia, etc. Els voluntaris assignats al mostrador també podran donar informació turística general sobre la ciutat i sabran com actuar davant qualsevol accident/emergència que pugui sorgir durant l'estada a la nostra ciutat.

     Per a més informació poden visitar el web de l'hotel.

barcelonaplaza.barcelonahotels.it